Lirik Lagu Kebelet

Lk:
Dik, awakmu mrinio
Nyedak’o ojo adoh-adoh
Mepeto tak bisiki lirih-lirih,
Cekgak kerungu tonggo kanan-kiri

Dik, aku yo wis nafsu
Engko bengi aku njaluk iku
Balung karo ototku podo kaku,
Lekgak ngunu, ora iso turu

Pr :
Cak, omongku rungokno
Tak critani, pekarane iki
Sawahmu durung kenek dipaculi,
Sukete jembrung, wayahe njabuti

Cak, lampune jek abang
Nang prapatan, ojok diterjang
Iku ngunu tondo lampu larangan
Nek mok terjang, peno kenek tilang
reff
Lk :
Iki piye dadine,
Wis kadung koyo ngene
Iki wis menthol nyengkal koyo jepite
sandal,
Wis ndusel-ndusel nang njero suwal

Pr :
Kok kebacut tenan,
Jek abang, kate mbok ganyang
Nek peno temen-temen, pancene
ora tahan
Paling gampang, cepitno lawang

Cak, aku yo wis eruh
Sampeyan, yo kebelet ngunu
Aku janji nek mari ora lali,
Yo entekno sing njemunuk iki

reff
Lk :
Iki piye dadine,
Wis kadung koyo ngene
Iki wis menthol nyengkal koyo jepite
sandal,
Wis ndusel-ndusel nang njero suwal

Pr :
Kok kebacut tenan,
Jek abang, kate mbok ganyang
Nek peno temen-temen, pancene
ora tahan
Paling gampang, cepitno lawang

Cak, aku yo wis eruh
Sampeyan, yo kebelet ngunu
Aku janji nek mari ora lali,
Yo entekno sing njemunuk iki

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About these ads

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 4 April 2013, in JAWA and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Komentar.

  1. Nazriel Irham Safi'i

    Sekalian mp3ne ngunu lho ojo mng lirik’e thok. .

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 653 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: