Lirik Lagu Langgam Jawa NGIMPI

Bowo (sinom):
Sinten wonge mboten gelo
Tilem mawon ndadak nglilir
Gragapan agrayah-grayah
Kecandhak mung manggih guling
Noleh nganan lan ngiri
Dheleg-dheleg nyepeng dhengkul
Tiwas-tiwas digagas
Jebulane namung ngimpi
Mung tujune wong liya tan padha ninga

Langgam
Impenku dhek bengi kae
Katik kaya yen tenan-tenana
Ketemu neng kana kae
Wela-wela tur padha gembira

Tangkepku marang dheweke
Katik kaya jamane semana
Dasar dhek biyen-biyene
Pancen padha ngucapke prasetya

Kuciwane bareng nglilir nganti wegah tangi
Mung tujune ora kwatir yen ana sing ngerti
Jarene wong padha kandha
Ngimpi iku kembange wong turu
Nanging yen ta gelem blaka
Ngimpi iku bisa bikin rindu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu cari dengan cepat, ada baiknya kamu coba klick tombol di bawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About these ads

Tentang LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 27 Juni 2013, in JAWA and tagged , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 650 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: