Lirik Lagu Cidro – Lilin Herlina New Palapa

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About these ads

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 28 Agustus 2013, in JAWA and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 12 Komentar.

  1. kasih kunci gitarnya bosss………

  2. pingin nyanyi…terus
    #ini seperti nyata

  3. mantep lagune… kaya perasaanku iki…

  4. . pye t0 coro.ne download lagu ?

  5. . aku sudah download tapi kok lagunya ngak lengkap / utuh ?

  6. Nyata Sprti Yg Kurasakan… Hikz… Hikz…

  7. yg aq alami

  8. aldhi bocah lowrock

    mana kuncinya ? :-)

  9. G O O D J O B

  10. Intro : Em.. Bm.. C D G
    Em Bm Em A.. D G
    D…
    G Bm
    …..Durung nganti garing
    Em Bm
    Catu sing ning atiku
    C Bm
    Tego-tegane sliramu
    Em Am D
    Nambahi loro batinku…
    (*)
    G Bm
    ….Aku ora percoyo
    Em Bm
    Nanging kabeh iki nyoto
    C Bm
    Cetho ning ngarepe moto
    Em Am D G
    Yen sliramu kuwi Cidro
    (**)
    Em Bm
    ….Panas-panase ser ngenge kuwi
    C G
    …Kang nguliti awak iki
    Em Bm
    ….Nanging sek panas rasaning ati
    Am D
    Nyawang kedadean iki..
    Musik : Em.. Bm.. C.. G
    C Bm C D
    G….. D….
    Reff:
    G D
    …..Lungo awakku seng kudu lungo
    Em Bm
    ….Timbang batinku keloro-loro
    C Bm
    ….Ra bakal awakku iki
    C D
    Bali nemoni sliramu…
    G D
    ….Lilo awakku iki wes lilo
    Em Bm
    …Senajan loro ning jero dodo
    C Bm
    ….Yen pancene uwes nasibku
    C D G
    Kudu pisahan karo awakmu
    Int : C Bm Am G
    Am BmC D
    G.. D…
    Kembali ke : (*), (**), music, Reff
    Ending :
    C Bm
    ….Yen pancene uwes nasibku
    C D G
    Kudu pisahan karo awakmu
    Outro : Am Bm.. C D G

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 862 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: