Arsip Blog

Lirik Lagu Kali Oya (Langgam)

Naliko ing wayah sore,
Gawang-gawang, mung katon eseme
Amung tansah ngawe-awe,
Angleledo mung ngatoni wae

Sliramu wus ora ono,
Duh wong ayu, tego ninggal lungo
Mbok eling mbiyen prasetyo,
Sineksenan, ilineng kali oya

Saben-saben, aku nunggu
Mung ngarep tekamu,
Kumricik ing banyu kali,
Anambahi kekesing ati

Ning pinggiring kali oya,
Duh wong ayu, awakku dedungo
Mugo-mugo enggal bali,
Tak enteni ning pinggiring kali

reff :
Saben-saben, aku nunggu
Mung ngarep tekamu,
Kumricik ing banyu kali,
Anambahi kekesing ati

Ning pinggiring kali oya,
Duh wong ayu, awakku dedungo
Mugo-mugo enggal bali,
Tak enteni ning pinggiring kali

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 653 pengikut lainnya.