Arsip Blog

Lirik Lagu Langgam Jawa PAMITAN

Bowo:
Lilanana pamit mulih
Kawula nilarke ndika
Pinesthi dede jodhone
Nadyan abot jroning rasa
Nanging badhe menapa
Sumedhot sajroning kalbu
Kawula amung sadrema

Langgam:
Lilanana pamit mulih
Pesthi kula yen dede jodhone
Mugi enggal antuk sulih
Wong kang bisa ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndika wong sing tak tresnani
Nanging badhe kados pundi
Yen kawula sadrema nglampahi

Mung semene atur puji karya raharja
Sak pungkure aja lali asring kirim warta

Eman-eman benjang ndika
Yen ta nganti digawe kuciwa
Batin kula mboten lila
Yen ta nganti mung disiya-siya

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu cari dengan cepat, ada baiknya kamu coba klick tombol di bawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 862 pengikut lainnya.