Arsip Blog

Lirik Lagu Oplosan – Soimah

Opo ora eman duite,
Gawe tuku banyu setan,
Opo ora mikir yen mendem,
Iku biso ngrusak pikiran

Ojo diteruske mendeme,
Mergo ora ono untunge,
Yo cepet marenono mendemmu,
Ben dowo umurmu

Reff, *Oplosan, oplosan, oplosan*

Coba sawangen kae konco kancamu,
Akeh sing podo gelempangan,
Ugo akeh sing kelesetan,
Ditumpakke ambulan

Yo wis cukupno anggonmu mendem,
Yo wis cukup anggonmu gendeng,
Yo mari-mario, yo leren lereno
Ojo diterus-terusno

Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane

Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane

Reff, *Oplosan, oplosan, oplosan*

Kembali ke bait awal

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu: Oplosan 2 – Brodin

Diklumpukne kancane, dibukak oplosane
Diombe rame rame, jarene enak rasane
Gelase amung siji, diputer gonta ganti
Konco konco ngenteni, tibo wayahe dijoki

Jarene kroso mumet, ning awak kroso anget
Opo iku sing diarani, wong mendem
Mlakune sempoyongan, ora ngerti yen joblangan
Tibo mak blug, dadi gotongan

Awak wis lemes, duite ludes
Urip rasane, tansah ngenes
Mbok dipikir pikir, yen ra ono untunge
Cukup ditutup oplosane

Tobat tobat, dudu’ soto babat
Kapok kapok, jo mung kapok lombok
Wiwit dino iki, mendeme dimareni
Mugi gusti, enggal ngijabahi

Diklumpukne kancane, dibukak oplosane
Diombe rame rame, jarene enak rasane
Gelase amung siji, diputer gonta ganti
Konco konco ngenteni, tibo wayahe dijoki

Jarene kroso mumet, ning awak kroso anget
Opo iku sing diarani, wong mendem
Mlakune sempoyongan, ora ngerti yen joblangan
Tibo mak blug, dadi gotongan

Awak wis lemes, duite ludes
Urip rasane, tansah ngenes
Mbok dipikir pikir, yen ra ono untunge
Cukup ditutup oplosane

Tobat tobat, dudu’ soto babat
Kapok kapok, jo mung kapok lombok
Wiwit dino iki, mendeme dimareni
Mugi gusti, enggal ngijabahi

Tobat tobat, dudu’ soto babat
Kapok kapok, jo mung kapok lombok
Wiwit dino iki, mendeme dimareni
Mugi gusti, enggal ngijabahi

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu OPLOSAN

Opo ora eman duite,
Gawe tuku banyu setan,
Opo ora mikir yen mendem,
Iku biso ngrusak pikiran

Ojo diteruske mendeme,
Mergo ora ono untunge,
Yo cepet marenono mendemmu,
Ben dowo umurmu

Oplosan, oplosan, oplosan

reff :

Coba sawangen kae konco kancamu,
Akeh sing podo gelempangan,
Ugo akeh sing kelesetan,
Ditumpakke ambulan

Yo wis cukupno anggonmu mendem,
Yo wis cukup anggonmu gendeng,
Yo mari-mario, yo leren lereno
Ojo diterus-terusno

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane

Oplosan, oplosan, oplosan

reff :

kembali ke bait awal

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 788 pengikut lainnya.