Arsip Blog

Lirik Lagu Wedhus – Versi Banyuwangian Versi Suliana

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi rabine,
Mangan sate osing mikir mburine,
Angon wedhus magih mikir sukete

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi rabine,
Mangan sate osing mikir mburine,
Angon wedhus magih mikir sukete

reff :

Timbang dirabi, angel dung dijaluki
Mendhing sun enggo, genda’an baen
Osing katek mikir mbendinane,
Seminggu cukup sepisan baen

Mergane isun, osing kuat
Nduwe wong lanang, hang melarat
Sak bendino, gawene sambat
Mikul pacul nggowo dengkul bondo nekat

reff :

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi rabine,
Mangan sate osing mikir mburine,
Angon wedhus magih mikir sukete

reff :

Timbang dirabi, angel dung dijaluki
Mendhing sun enggo, genda’an baen
Osing katek mikir mbendinane,
Seminggu cukup sepisan baen

Mergane isun, osing kuat
Nduwe wong lanang, hang melarat
Sak bendino, gawene sambat
Mikul pacul nggowo dengkul bondo nekat

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu: Wedus

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi
bojone,
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone,
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete

reff :

Timbang dibojo, ora ono duite
Mendhing tak gae, genda’an wae
Ora usah mikir sak bendinane,
Seminggu cukup sepisan wae

Mergone aku ora kuat,
Yen duwe bojo, wong melarat
Ra mblanjani, gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

reff :

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone,
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete

reff :

Timbang dibojo, ora ono duite
Mendhing tak gae, genda’an wae
Ora usah mikir sak bendinane,
Seminggu cukup sejuta wae

Mergone aku ora kuat,
Yen duwe bojo, wong melarat
Ra mblanjani, gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu cari dengan cepat, ada baiknya kamu coba klick tombol di bawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 653 pengikut lainnya.