Lirik Lagu Satu Hati – Dwi Ratna & Gery Mahesa

*
(Pr)
Mana mana mungkin
Cintamu Suci tak ternoda
Mana mana mungkin
Cintamu Suci tak ternoda
Sedangkan kutahu dirimu
Kimi milik orang

**
(Lk)
Percayalah kau kepadaku
Itu bukan cintaku
Namun karena terpaksa
Kehendak orang tua

***
(Pr + Lk)
Lama lama kita rindukan
Pertemuan ini
Walau hidup kita berpisah
Hati kita satu

****
Reff

(Lk)
Cinta ku Cuma satu
Cintaku hanya kamu
Tak mungkin berubah
Walau di akhir masa
sayangku Cuma satu
sayangku hanya kamu
Tak mungkin tergoyah
Sampai akhir hayatku
(Pr)
Betapa bahagianya kasih
Cintamu sayangmu suci abadi

(Ulangi: * , ** , *** , **** , * , ** , *** )

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Roro Jonggrang

Lk :
Roro jonggrang, pancen kowe ayu tenan
Ora mokal, yen aku nandang kasmaran
Waspada’no, prajuritmu kalah perang
Mulo kowe, dadi wanito boyongan..

Pr :
Joko bandung, kowe ojo kumalungkung
Perang iki, kanggoku durung rampung
Belopati, kangmas prabu gupolo
Kang wis sedo, labuh ing wono segoro..

LK :
Tobat-tobat, kowe wanito keparat
Po ra ngerti yen bandung, lanange jagad
Putro ratu, pengging prabu damar moyo
Aku duwe, aji sekti bondowoso..

Lk : Roro jonggrang, manuto sun pundhut
garwo
Pr : Joko bandung, aku tan dwe perbono
Candi sewu, sewengi kudu dadi
Lk : Yo jonggrang, panyuwunmu tak turuti

reff :

*kembali ke awal

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Bowo Sido Asih

Pamintaku … Nimas sido asih. ..
Atut runtut … Tansah reruntungan..
Ing sarino sa wengine …
Datan ginggang sarambut …
Lamun adoh caket ing ati…
Yen cedak tansah mulat .. .. . .
sido .. .. . .. .. . asih tuhu .. . .. .. . .
Pindho mimi lan mintuno
Ayo nimas… Barengan hanetepi wajib
Sido asih bebrayan . . ..

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Suket Teki – Didi Kempot

Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff :

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Lewung – Langgam

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing atiku ga entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

Bergabunglah dengan 680 pengikut lainnya