Lirik Lagu Anak Konco Dewe

Kadung terlanjur tuwek
Tambah suwi tambah elek
Tak tekati endang golek-golek
Tibake oleh anak konco dewek

Kadung ati wes seneng
Arep ngomong mengo mingkem
Rasane abot nang cangkem
Awak grogi panas adem

Kepiye carane
Iso dolan neng omae
Ra iso bayangne
Umpomo petuk bapake
Opo yo penake
Tak jak minggat wae
Ra ngurus masio
Ra oleh warisane

Kadung terlanjur tuwek
Tambah suwi tambah elek
Tak tekati endang golek-golek
Tibake oleh anak konco dewek

Kadung ati wes seneng
Arep ngomong mengo mingkem
Rasane abot nang cangkem
Awak grogi panas adem

Kepiye carane
Iso dolan neng omae
Ra iso bayangne
Umpomo petuk bapake
Opo yo penake
Tak jak minggat wae
Ra ngurus masio
Ra oleh warisane

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Tertusuk Jarum Hitam – Anisa Rahma

*

Lukaku tak bisa sembuh
Karna jarum yang kau tusuk
Senyumku di balik itu
Agar tak tampak lukaku

Taukah kamu di hatiku
Taukah kamu isi di hatiku
Terjahit seribu jarum hitam
Kau tusukkan

Biar kubawa selalu
Meski hatiku tak utuh
Biar waktu yang berlalu
Ku bisa sambut lukaku

**

Mengapa kau sakiti aku
Teganya kau melakukan itu
Perasaanku dimiliki
Bukan disakiti dilukai
Dulu kau bangga-banggakan
Dulu ku dipuja
Setelah bosan bosan aku tercampakkan

Ulang: ** → *

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Sendiri Saja – Ike Nurjanah

Disayang-sayang ya percuma
bikin lara hati
Dipaksa-paksa juga percuma
kalau tak sehati
Aaaha buat apa bersama
ahaaa kalau tak bahagia
Lebih baik sendiri-sendiri,
lebih baik sendiri
Disayang-sayang ya percuma
bikin lara hati

Cukup ku punya rasa batas
kesabaran
Mendampingi dirimu walau
dengan beban perasaan
Mungkin harus berpisah,
jalan yang utama
Aku pun tak masalah, tanpa
kamu aku bahagia
Daripada harus tersiksa
biarlah ku sendiri saja

Disayang-sayang ya percuma
bikin lara hati
Dipaksa-paksa juga percuma
kalau tak sehati
Aaaha buat apa bersama
ahaaa kalau tak bahagia
Lebih baik sendiri-sendiri,
lebih baik sendiri
Disayang-sayang ya percuma
bikin lara hati

Cukup ku punya rasa batas
kesabaran
Mendampingi dirimu walau
dengan beban perasaan
Mungkin harus berpisah,
jalan yang utama
Aku pun tak masalah, tanpa
kamu aku bahagia
Daripada harus tersiksa
biarlah ku sendiri saja
Biarlah ku sendiri saja

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Bojo Ketikung

Jangan opo jangan kangkung
Tempe opo tempe koro
Ngopo kok bingung bojoku ditikung
Popo po ora aku ra popo

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe

Heee kowe koncoku, sing jarene cs ku
Nanging nyatane ning mburi
kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak
sak penake
Paitan cangkem lunyu kau
merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah
manaku tau?
Seakan kau arjuna pada
engkau kecu
Ra ngango sopan santun kau
dustai diriku

Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra
popo
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone
koncone dewe

A..Ku kurang opo kok kowe
iso tego
Opo ono salah ku trus kowe
nikung aku
Opo kudu tak jarno kok aku
kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu sik
ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol ning
utekmu kok protol
Pendak ndinone awor ee
bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana
sangup ku tahan
Neng ngarep kok apikan
neng mburi kok bajingan

Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra
popo
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe

Yowis sak karepmu, nek
ngeneki caramu
Yen wis iki dalane, aku mung
ikhlas wae
Kowe mung tak titeni, kok
watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri, kau
anggap permaisuri
Gek ndang rumat kono
Gek ndang untal kono
Mugo iso seneng awet tekan
tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke
tumindakmu
Kok kowe ngragas banget,
ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra
popo
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowenganti kowe
nikung, bojone koncone
dewe

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Kelayung Layung

Ono tangis kelayung-layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedhongono kuncenono
Yen wis mati mongso urungo

Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda menungso
Ditutupi ambyang-
ambyang
Disirami banyune
kembang

Duh GUSTI ALLAH
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora ono guno

Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda menungso
Ditutupi ambyang-
ambyang
Disirami banyune
kembang

Duh GUSTI ALLAH
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora ono guno

Ditumpakke kereto jowo

Ha a a a a a a …

Ditutupi ambyang-
ambyang
Disirami banyune
kembang

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK