Lirik Lagu Ilang Tresnane – Didi Kempot

Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

reff :

Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Klopo sing tak tandur
Limang taun sing kepungkur
Uwis thukul godonge wis dadi janur
Janur sing semampir ono ing ngarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe dudu awakku, dudu aku…

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Lungset

Sun sembur esem iki
Masiyo tah udan njero ati
Nono wujute ulihe ngenteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi
riko
Tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
Uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi
riko
Tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
Uwah janji lan roso

Sepurane yen aku ngeloro atimu
Ngalih janji lan ati ngeliyo
Sepurane yen aku ninggalke sliramu
Sing tak jaluk gur siji
Nggonmu tetep wangi masiyo aku ra ono

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Terlalu Rindu – Rita Sugiarto

Terlalu rindu aku menunggu
Terlalu sunyi tanpa dirimu

Tidakkah kau tahu rindunya hatiku
kepadamu
Kalau sayang bilang sayang
Walau lewat angin malam
Terlalu rindu

Siang ingin malam
Malam ingin siang
Dalam penantian
Rindunya hatiku lelahnya jiwaku jauh
di sisimu

Tak lelap tidurku
Tak indah mimpiku tanpa belaianmu
Inginnya segera dirimu kembali
Pengobat rinduku

Baru seminggu tak jumpa
Rindu hatiku jadinya
Terlalu rindu

Siang ingin malam
Malam ingin siang
Dalam penantian
Rindunya hatiku lelahnya jiwaku jauh
di sisimu

Tak lelap tidurku
Tak indah mimpiku tanpa belaianmu
Inginnya segera dirimu kembali
Pengobat rinduku

Baru seminggu tak jumpa
Rindu hatiku jadinya

Terlalu rindu aku menunggu
Terlalu sunyi tanpa dirimu

Tidakkah kau tahu rindunya hatiku
kepadamu
Kalau sayang bilang sayang
Walau lewat angin malam
Terlalu rindu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Kalung Emas – Didi Kempot

Kalung emas sing ono gulumu,
Saiki wis malih dadi biru..
Luntur koyo tresnamu luntur koyo atimu,
Saiki kowe lali karo aku..

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku,
Tak pasrahke mung kanggo sliramu..
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo
sliramu,
Ra nyono kowe lali karo aku..

Loro atiku atiku kelaran loro,
Rasaning nganti tembus neng dhodho..
Nangisku iki mergo kowe sing njalari,
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..

REFF

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku,
Tak pasrahke mung kanggo sliramu..
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo
sliramu,
Ra nyono kowe lali karo aku..

Loro atiku atiku kelaran loro,
Rasaning nganti tembus neng dhodho..
Nangisku iki mergo kowe sing njalari,
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Hanya Kamu ( Tum Hi Ho ) – Tika SANGKURIANG

Hidupku ini tak berarti oh kekasih
Jikalau kau tak disisiku lagi

Seandainya kita berpisah oh kekasih
Aku tak akan jadi diriku lagi
Hanya kaulah harapan dalam hidupku
Kasih sayangku kucurahkan padamu

Hanya dirimu, hanya dirimu
Cintaku hanya padamu
Hoo.. Kasihku, hoo.. kasihku
Janganlah bimbang dan ragu

Cintaku kokoh bagai karang di lautan
Padamu kasih aku pasti bertahan
Aku tak mau mendengar kata berpisah
Lebih baik mati daripada sengsara
Duhai pujaanku percayalah padaku
Sampai mati ku tetap setia hem…

Hanya dirimu, hanya dirimu
Cintaku hanya padamu
Hoo.. Kasihku, hoo.. kasihku
Cintaku hanya padamu

Saatnya waktu kubisikkan hanya namamu
Dan bayanganmu mengiringi setiap langkahku
Kau jiwaku dan juga nafasku
Duhai pujaanku percayalah padaku
Dengarlah hatiku berkata ho….

Hanya dirimu, hanya dirimu
Cintaku hanya padamu
Hoo.. Kasihku, hoo.. kasihku
Janganlah bimbang dan ragu

Hanya dirimu, hanya dirimu
Cintaku hanya padamu
Hoo.. Kasihku, hoo.. kasihku
Cintaku hanya padamu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK