Lirik Lagu Lilo Aku Lilo – Ayuni Aisya

Yen eling esemmu soyo tambah kangenku,
Yen nyawang fotomu aku pingin ketemu..
Ati soyo rindu rasane ra kewektu,
Nganti mbesok kapan biso nyandhing sliramu..

Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu,
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu..
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku,
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

reff:

Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu,
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu..
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku,
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Tembang Asmoro

Kadung mbalung sumsum, tresno iki
Sliramu tak impi impi
Sumpah lan janji
Tak ugemi tulus jroning ati

Kadung mabuk rindu, ati iki
Ora biso dialangi
Pingin ketemu wengi iki
Tekamu tak anti

reff :

Degan klopo mudho,
Leganono ojo gawe gelo
Jenang gulo jowo,
Ojo lali ojo gawe gelo

Nyanding andum tresno,
Ngumandangke endahe tembang asmoro
Aku rumongso, Ndonya iki ra ono wong liyo

reff :

Degan klopo mudho,
Leganono ojo gawe gelo
Jenang gulo jowo,
Ojo lali ojo gawe gelo

Nyanding andum tresno,
Ngumandangke endahe tembang asmoro
Aku rumongso, Ndonya iki ra ono wong liyo

Aku rumongso, Ndonya iki ra ono wong liyo

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Kahanan – Wawa Afriesca

Kahanan ku iki, yen tak umpamakne
Koyo cahyaning bulan kang kalingan mego
Peteng kyo aneng luwang
Suwung sepi tan ono
Kang biso angluwari panandanging ati

Jerit tangis atiku
Tetes luh ing pipiku
Roso nelongso sliramu megatke tresno
Ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

Reff:

Nglangut ing wanci wengi
Yen rino atiku nelongso
Putus talining janji
Kowe ninggal kembang tresno

Loro laraning ati
Nadyan loro aku nerimo
Sliramu cidro janji
Tego ninggal aku lungo

Tak lilakke lungamu
Nadyan abot jroning rasaku
Pepes woting atiku
Kesayat welat tresnamu

Nadyan adoh dunungmu
Ojo nganti nglalekke aku
Kenangan lan sliramu
Dadi memanik ing kalbu

Bridge:

Umpamane… kowe bali…
Nambani laraning ati dhek semono
Tak enteni…. kowe bali…
Bebarenagan nyambung tresno dhek semono

Jerit tangis atiku
Tetes luh ing pipiku
Roso nelongso sliramu megatke tresno
Ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

Kembali ke Reff

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Edan Turun – Demy

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase
Welas sun nyang riko..
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun..

Ngelayung biso isun dung sing
biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko..

reff:

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase
welas sun nyang riko..
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing
gelem telikas nompo welas
isun..

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas
isun,
Nemen nyang riko, nyang riko
nyang riko..

reff:

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko..
Paran tah paran maning, hang
nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun..

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko..

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko..

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Tak Tunggu Balimu

Lk :
Nangiso sedino ping pitu,
Yen kuwi keputusanmu..
Aku ora bakal nggandholi,
Lungamu ninggalke aku..

Aku wis lilo yen sliramu lungo,
Senajan dhodho ngempet ing loro..
Aku ra kuwoso menging sliramu,
Sing tak jaluk jujur atimu..

Mugo sliramu ra cidro,
Senajan adoh ing kono..
Sliramu tansah gumantil,
Ono ing mripat lan dhodho,
Budhalo tak tunggu balimu..

Pr :
Maafkanlah wahai sayangku,
Terpaksa meninggalkanm ..
Aku tak membenci dirimu,
Dan melepaskan cintamu..

Kau tahu diriku ku tahu dirimu,
Kita sudah tak sendiri lagi..
Kuharap dirimu mengerti diriku,
Tak mungkin kita terus begini..

Anggap saja semua itu ,
Sebagai mimpi tidurmu..
Lupakanlah masa lalu,
Dari semua kenanganmu,
Yang lalu biarlah berlalu..

Lk :
Opo wis tego sliramu,
Misahke roso tresnaku..
Opo penggodhane tresno,
Aku kudu sabar nerimo..

Pr:
Serahkan saja pada yang diatas sana..

reff:

Pr :
Maafkanlah wahai sayangku,
Terpaksa meninggalkanmu..
Aku tak membenci dirimu,
Dan melepaskan cintamu..

Kau tahu diriku ku tahu dirimu,
Kita sudah tak sendiri lagi..
Kuharap dirimu mengerti diriku,
Tak mungkin kita terus begini..

Anggap saja semua itu ,
Sebagai mimpi tidurmu..
Lupakanlah masa lalu,
Dari semua kenanganmu,
Yang lalu biarlah berlalu..

Lk :
Opo wis tego sliramu,
Misahke roso tresnaku..
Opo penggodhane tresno,
Aku kudu sabar nerimo..

Pr:
Serahkan saja pada yang diatas sana..

reff:

Lk :
Nangiso sedino ping pitu,
Yen kuwi keputusanmu..
Aku ora bakal nggandholi,
Lungamu ninggalke aku..
Aku wis lilo yen sliramu lungo,
Senajan dhodho ngempet ing loro..
Aku ra kuwoso menging sliramu,
Sing tak jaluk jujur atimu..

Mugo sliramu ra cidro,
Senajan adoh ing kono..
Sliramu tansah gumantil,
Ono ing mripat lan dhodho,
Budhalo tak tunggu balimu..

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 946 pengikut lainnya.