Lirik Lagu Suket Teki – Didi Kempot

Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff :

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Lirik Lagu Lewung – Langgam

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing atiku ga entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati

Lirik Lagu Sapandurat – Langgam

Ngalamuning atiku,
Mikir sliramu suwe ra ketemu
Jroning roso tresno
Ngati-ati kegowo lamunku

Suwe wis ora ketemu
Sak pandulut tetep mring sliramu
Adem ayem pangrasaku
Jebulane kejeron lamunku

Yen to arep sedino
Dadi wisno kok ditinggal lungo
Opo mung ngunu kowe wis ra setyo
Iso iso tak percoyo

Saking gede katresnanku
Sapandurat tetep mring sliramu
Ojo kesuwen lungamu
Sak kundure merakke atiku

Lirik Lagu Nglali – Demy ( Banyuwangi )

Bengi iki, isun ngengeti
Ngengeti riko, hang wis ngelali
Sun pageri, lan sun rumati
Dung wis mekar riko ngelali

reff :

Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong nduwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki,
Kadung sun ngenget-ngengeti
Duh gusti nopo ndiko nggawe urip isun
gedigi

Isun wis sing percoyo, ambi omongan riko
Bengen nyumbar suworo,
Isun riko gawe loro, isun wis sing percoyo

Bengi iki, isun ngengeti
Ngengeti riko, hang wis ngelali
Sun pageri, lan sun rumati
Dung wis mekar riko ngelali

reff :

Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong nduwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki,
Kadung sun ngenget-ngengeti
Duh gusti nopo ndiko nggawe urip isun
gedigi

Isun wis sing percoyo, ambi omongan riko
Bengen nyumbar suworo,
Isun riko gawe loro, isun wis sing percoyo

Lirik Lagu Impenku – Langgam

Dek mau bengi, wancine jam siji
Kedadak tangi, krungu uwong nothok kori
Tak rungok’ake, keprungu guyone..
Tak gatek’ake, mangsuline semengawe..

Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul
guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong
bagus..

reff :

Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul
guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong
bagus..

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

Bergabunglah dengan 650 pengikut lainnya