Lirik Lagu Dalan Anyar

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
Ora garing senadyan mongso ketiga
Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Kelangan – Wandra (Banyuwangian)

*
Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wes bedo
Saikine riko wes sing ono
Digowo wong liyo

**
Kelangan isun iki wes kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakne
Masio abot hang sun roso…..

(ulang: * – ** – ** )

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Dikiro Preman

Aku dikiro preman, karo calon
morotuwoku
Aku dikiro gelandangan, mergo pakaianku
ra karuan
Jangan melihat satu sisi, manusia tiada
yang sempurna
Gunakanlah hati nurani, rendah hati dan
apa adanya

Izinkan ku menikahi dia, izinkan ku
menyanding dirinya
Kan ku buat dia bahagia, dengan cara
hidupku yang sederhana
Ora sombong mergo kahananku,
helikopter aku kuat tuku
Sing tak jaluk mung pengertianmu, terimo
lan tompo aku nganggo atimu

Aku dikiro preman, karo calon
morotuwoku
Aku dikiro gelandangan, mergo pakaianku
ra karuan
Jangan melihat satu sisi, manusia tiada
yang sempurna
Gunakanlah hati nurani, rendah hati dan
apa adanya

Izinkan ku menikahi dia, izinkan ku
menyanding dirinya
Kan ku buat dia bahagia, dengan cara
hidupku yang sederhana
Ora sombong mergo kahananku, gunung
gandul aku kuat tuku
Sing tak jaluk mung pengertianmu, terimo
lan tompo aku nganggo atimu

Aku dikiro preman, karo calon
morotuwoku
Aku dikiro gelandangan, mergo pakaianku
ra karuan
Jangan melihat satu sisi, manusia tiada
yang sempurna
Gunakanlah hati nurani, rendah hati dan
apa adanya

Izinkan ku menikahi dia, izinkan ku
menyanding dirinya
Kan ku buat dia bahagia, dengan cara
hidupku yang sederhana
Ora sombong mergo kahananku,
helikopter aku kuat tuku
Sing tak jaluk mung pengertianmu, terimo
lan tompo aku nganggo atimu
Sing tak jaluk mung pengertianmu, terimo
lan tompo aku nganggo atimu
Sing tak jaluk mung pengertianmu, terimo
lan tompo aku dadi mantumu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Gambyong Mari Kangen

E..jebul, kae sing tak anti-anti
Wus tekan kene
Wis rada suwe

Babar pisan ora krungu kabare
Sajake rada lalen,
Mung tansah dadi impen
Yen pinuju nggeget lati
Eseme kang merak ati

E..mari kangen, muga-muga tansah
tegen
Atiku dadi tentrem, amulat netra kang
tajem
Mari kangen, mulat sira Netra tajem,
tyas jatmika

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Layangmu – Langgam Jowo

Tak gegem gegem layangmu
Lan tak gegem tumempel dadaku
Gumawang katon esemu
Sayang… Sayang… adhuh sayang

Opo bener panyawangku
Opo bener kabeh ngendikamu
Rasane rumesep kalbu
Sayang… sayang… adhuh sayang

Ora nyono ira ngiro tenan.. tenan, kabeh biso
Yen kowe tresno, sejatine aku ugo tresno

Saben saben mapan turu
Saben saben tak aras layangmu
Tak woco ambal ping sewu
Sayang… Sayang… adhuh sayang

*ulang dari awal

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

Bergabunglah dengan 642 pengikut lainnya