Lirik Lagu Dedel Duwel

Wiwit dino iki wis ra tak lakoni,
Wiwit dino iki wis ra ta baleni..
Dolanan dadu karo remi,
Seneng sobo cafe karo nyanyi..

Wis tak lakoni turu neng
kuburan,
Sampek dadi bolone setan..
Ngobong menyan nganti koyo wong edan,
Goro goro mung pengen dadi
jutawan..

REFF:

Dedel duwel lo rek dadi dedel
duwel,
Nasibku dadi dedel duwel..
Dedel duwel lo rek dadi dedel
duwel,
Lakonku iki dadi dedel duwel..

Ndilalah kersaning allah,
Goro goro kakean polah..
Lali anak bojo lali omah,
Ora sugih malah tambah bubrah..

REFF:

Wiwit dino iki wis ra tak lakoni,
Wiwit dino iki wis ra ta baleni..
Dolanan dadu karo remi,
Seneng sobo cafe karo nyanyi..

Wis tak lakoni turu neng kuburan,
Sampek dadi bolone setan..
Ngobong menyan nganti koyo wong edan,
Goro goro mung pengen dadi
jutawan..

REFF:

Ndilalah kersaning allah,
Goro goro kakean polah..
Lali anak bojo lali omah,
Ora sugih malah tambah bubrah..

Dedel duwel lo rek dadi dedel
duwel,
Nasibku dadi dedel duwel..
Dedel duwel lo rek dadi dedel
duwel,
Lakonku iki dadi dedel duwel..

Dedel duwel lo rek dadi dedel
duwel,
Nasibku dadi dedel duwel..
Dedel duwel lo rek dadi dedel
duwel,
Lakonku iki dadi dedel duwel..

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Sambel Kemangi

Enake jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane bubar nyambut gawe
Nadyan lawuh tempe neng sehat awake

Segere ngombe banyu kendi
Rokok nglinting dewe
Nadyan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem kumpul sak
keluwargo

Aku nrimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah
Ugo tuku bibit lan rabukā€™e
Mangan sakbendinane sego sambel
kemangi
reff :

Enak opo wong urip ono ing alam dunyo
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe ojo lali gustine

Reff :

Kembali ke atas

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Lilo Aku Lilo – Ayuni Aisya

Yen eling esemmu soyo tambah kangenku,
Yen nyawang fotomu aku pingin ketemu..
Ati soyo rindu rasane ra kewektu,
Nganti mbesok kapan biso nyandhing sliramu..

Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu,
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu..
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku,
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

reff:

Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu,
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu..
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku,
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

Nrimo aku wis trimo,
Senadyan batinku keloro loro..
Loro sak jroning dodo,
Dikalahke marang trisno sing tak roso..

Lilo aku wis lilo,
Bojo keloro aku wis lilo..
Senadyan abot tak songgo,
Iku lakon saking kang moho kuoso..

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Tembang Asmoro

Kadung mbalung sumsum, tresno iki
Sliramu tak impi impi
Sumpah lan janji
Tak ugemi tulus jroning ati

Kadung mabuk rindu, ati iki
Ora biso dialangi
Pingin ketemu wengi iki
Tekamu tak anti

reff :

Degan klopo mudho,
Leganono ojo gawe gelo
Jenang gulo jowo,
Ojo lali ojo gawe gelo

Nyanding andum tresno,
Ngumandangke endahe tembang asmoro
Aku rumongso, Ndonya iki ra ono wong liyo

reff :

Degan klopo mudho,
Leganono ojo gawe gelo
Jenang gulo jowo,
Ojo lali ojo gawe gelo

Nyanding andum tresno,
Ngumandangke endahe tembang asmoro
Aku rumongso, Ndonya iki ra ono wong liyo

Aku rumongso, Ndonya iki ra ono wong liyo

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Kahanan – Wawa Afriesca

Kahanan ku iki, yen tak umpamakne
Koyo cahyaning bulan kang kalingan mego
Peteng kyo aneng luwang
Suwung sepi tan ono
Kang biso angluwari panandanging ati

Jerit tangis atiku
Tetes luh ing pipiku
Roso nelongso sliramu megatke tresno
Ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

Reff:

Nglangut ing wanci wengi
Yen rino atiku nelongso
Putus talining janji
Kowe ninggal kembang tresno

Loro laraning ati
Nadyan loro aku nerimo
Sliramu cidro janji
Tego ninggal aku lungo

Tak lilakke lungamu
Nadyan abot jroning rasaku
Pepes woting atiku
Kesayat welat tresnamu

Nadyan adoh dunungmu
Ojo nganti nglalekke aku
Kenangan lan sliramu
Dadi memanik ing kalbu

Bridge:

Umpamane… kowe bali…
Nambani laraning ati dhek semono
Tak enteni…. kowe bali…
Bebarenagan nyambung tresno dhek semono

Jerit tangis atiku
Tetes luh ing pipiku
Roso nelongso sliramu megatke tresno
Ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

Kembali ke Reff

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 997 pengikut lainnya.