Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI – Didi Kempot

Bebasan koyo ngenteni udan ing mongso ketigo
Najan mung sedelo ora dadi ngopo penting iso ngademke ati

Semono ugo rasane atiku mung tansah tunggu tekamu
Ra kroso setaun kowe ninggal aku
Kangen… Kangen’e Atiku

Aku isih kelingan naliko ing pelabuhan
Kowe janji lungo ra ono
sewulan
Nanging saiki wis luwih ing janji nyatane kowe ora bali-bali
Neng pelabuhan Tanjung Mas kene biyen aku ngeterke kowe
Neng pelabuhan Semarang kene aku tansah ngenteni kowe

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 28 April 2013, in JAWA and tagged , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: