Lirik Lagu Langgam Jawa MALEM MINGGU

Malem Minggu kutha Sala pancen rame
Abang biru speda motor sak wernane
Pathing sliwer kaya padha rebut banter
Nora bener tanpa tandha waton minger

Jo sembrono gatekna tandha ing marga
Para mudha keh-akehe tanpa duga
Dupeh bisa ora eling mring bebaya

Tumrap para pengemudi apa wae
Dha nindakna lalu lintas praturane
Gambar cumplung njaban kutha wigatekna
Aja mbambung mlebu kutha den elinga

Praturane lalu lintas sak temene
Mamrihake keslametan sapa wae
Mendhak dene yen ta padha nindakake
Negarane tata harja lan tentreme

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 27 Juni 2013, in JAWA and tagged , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: