Lirik Lagu Langgam Jawa NGIMPI

Bowo (sinom):
Sinten wonge mboten gelo
Tilem mawon ndadak nglilir
Gragapan agrayah-grayah
Kecandhak mung manggih guling
Noleh nganan lan ngiri
Dheleg-dheleg nyepeng dhengkul
Tiwas-tiwas digagas
Jebulane namung ngimpi
Mung tujune wong liya tan padha ninga

Langgam
Impenku dhek bengi kae
Katik kaya yen tenan-tenana
Ketemu neng kana kae
Wela-wela tur padha gembira

Tangkepku marang dheweke
Katik kaya jamane semana
Dasar dhek biyen-biyene
Pancen padha ngucapke prasetya

Kuciwane bareng nglilir nganti wegah tangi
Mung tujune ora kwatir yen ana sing ngerti
Jarene wong padha kandha
Ngimpi iku kembange wong turu
Nanging yen ta gelem blaka
Ngimpi iku bisa bikin rindu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu cari dengan cepat, ada baiknya kamu coba klick tombol di bawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 27 Juni 2013, in JAWA and tagged , , , . Bookmark the permalink. Meninggalkan komentar.

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

Bergabunglah dengan 1.001 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: