Lirik Lagu Langgam Jawa PAMITAN

Bowo:
Lilanana pamit mulih
Kawula nilarke ndika
Pinesthi dede jodhone
Nadyan abot jroning rasa
Nanging badhe menapa
Sumedhot sajroning kalbu
Kawula amung sadrema

Langgam:
Lilanana pamit mulih
Pesthi kula yen dede jodhone
Mugi enggal antuk sulih
Wong kang bisa ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndika wong sing tak tresnani
Nanging badhe kados pundi
Yen kawula sadrema nglampahi

Mung semene atur puji karya raharja
Sak pungkure aja lali asring kirim warta

Eman-eman benjang ndika
Yen ta nganti digawe kuciwa
Batin kula mboten lila
Yen ta nganti mung disiya-siya

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 27 Juni 2013, in JAWA and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 Komentar.

  1. Trim atas lriknya đŸ˜‰

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: