Lirik Lagu LUNGITING ASMORO

Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh cah bagus
Ra eling dino lan wektu

Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho
Nanging lungiting asmoro

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 27 Juni 2013, in JAWA and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 Komentar.

  1. 😥 qu ingn co qu dnger lagu nie agr dia teu low cntaqu kyk lagu nie

  2. iki hlo nggo koe kui mas embeib … aku tresno karo koe :*

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: