Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji

Soyo suwe, soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe
Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging nanging, nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangune urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ing simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati

reff :

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging nanging, nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ing simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ing simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati
Entenono, aku nang simpang limo

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 5 Juli 2013, in JAWA. Bookmark the permalink. Komentar Dinonaktifkan pada Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji.

Komentar ditutup.

%d blogger menyukai ini: