Lirik Lagu Taman Jurug Wanci Sore

Taman jurug ing pinggir bengawan solo,
Kelingan naliko jamane semono,
Wektu iku kowe pamit arep lungo,
Nambah ilmu, ing monco negoro

Dek semono pamitmu lungo ora suwe,
Kiro-kiro antoro setaun wae,
Yen wis rampung kandamu mesti baline,
Janjimu ing taman jurug wanci sore

reff :

Wus sewindu suwene ora ketemu,
Ilang musnoh kabeh sing dadi impenku,
Opo ono sing nglunturke
katresnanmu,
Kok tegane kowe, ninggalke aku

Wis tak coba nglalekke sakabehane,
Doyo upoyo ora ono gunane,
Janji-janjimu biyen tansah ngelingake
Ono taman jurug Solo wanci sore

reff :

Dek semono pamitmu lungo ora suwe,
Kiro-kiro antoro setaun wae,
Yen wis rampung kandamu mesti baline,
Janjimu ing taman jurug wanci sore

reff :

Wus sewindu suwene ora ketemu,
Ilang musnoh kabeh sing dadi impenku,
Opo ono sing nglunturke
katresnanmu,
Kok tegane kowe, ninggalke aku

Wis tak coba nglalekke sakabehane,
Doyo upoyo ora ono gunane,
Janji-janjimu biyen tansah ngelingke,
Ono taman jurug solo wanci sore
Ono taman jurug solo wanci sore

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 6 Juli 2013, in JAWA and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: