Lirik Lagu: Nagih Janji – Vita KDI

Pr:
Rasane, koyo wis ora kuat
Kowe aku anggone urip bebrayan
Sak bendino, ra ono ketentreman
Rino wengi mung uring uringan

Ati loro, ra tau tak roso
Nanging kowe tansoyo gawe ku gelo
Ra ono ketentreman, ora ono kasih sayang
Janjimu dhisik wis kok lalekno

Becike njur kepiye,
Diteruske opo yo mung cukup semene wae
Ati loro koyo ngene,
Nanging kowe sethitik ora duwe roso mesakke

Wis cukup semene wae,
Nggonku urip karo kowe
Wis cukup semene wae,
Nggonku urip karo kowe

reff:

Lk:
Mikir opo, talak nganti kok ucapno
Nganti kapan ra bakal aku kabulno
Aku isih sayang, kowe sing paling tak tresno
Mulo jo gampang ngumbar suoro

Yen salah, aku njaluk ngapuro
Aku ra pingin nggawe atimu loro
Urip omah-omah, ono congkrah iku lumrah
Nanging kabeh jo marakke bubrah

Aku sih koyo ngene,
Tetep wae tur ugo ora ono perubahane
Yen amung tembung jare,
Jo percoyo yen kabeh mau durung ono buktine

Sing sabar ojo nesu,
Yen nesu ilang ayumu
Sing jembar pikir lan atimu,
Ojo gampang panas mergo cemburu
Ojo gampang panas mergo cemburu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 3 Agustus 2013, in JAWA and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: