Lirik Lagu: Nagih Tresno

#

Ora nyono ora ngiro,
Dino wingi aku ono njobo
Wong priyo sing lagi teko,
Katon bagus lan gagah pidekso

Ati iki ora percoyo,
Yen sing teko iku kang sliro
Ora ngucap opo opo,
Netrane mung katon koco koco

Bingung anggonku nompo,
Tanpo kabar tanpo warto
Neng ati dadi keronto ronto,
Sliramu njur nagih tresno, dhuh
asmoro

Ora biso aku kondo
Ati iki ora kuwowo
Wong bagus biyen tak tresno,
Saikine uwis dadi nyoto

[ulang dari: # ]

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 3 Agustus 2013, in JAWA and tagged , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: