Lirik Lagu: SUMI – Sony Jos

Dhik, kowe pancen ayu
Yen kowe ngguyu nyenengke atiku
Lambene sigar jambe
Yen tak sawang tambah ayune

*
Dhik aku naksir kowe
Apa kowe wis ono sing nduwe
Wis ono rong minggu
Tak simpen ono njero dodoku

(Sumi-Sumi pancen ayu)
Kembang ndeso asli Wonogiri
(Sumi-Sumi pancen ayu)
Sumpah mati aku tresno sliramu
(Sumi-Sumi pancen ayu)
Kembang ndeso asli Wonogiri
(Sumi-Sumi pancen ayu)
Wani sumpah sikilku ketiban palu

Perempuan:
Opo mas kowe pancen tresno
Atiku iki isih ragu-ragu
Yen pancene tresno
Cepet lamaren marang wong tuwoku

Reff:

kembali ke *

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 3 Agustus 2013, in JAWA and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: