Lirik Lagu Gapuro Wates Deso – Nogling

Ing wates deso iki
Gapuro sing dadi saksi
Biyen kowe nate ngucap janji
Nalikane perpisahan
Sineksen mego ing tawang
Aku lungo golek sangu
bebrayan

Nangis sak jroning ati
Tak tompo kabarmu wingi
Jebul sliramu cidro ing janji
Sliramu mbangun bebrayan
Naliko aku ing paran
Tanpo dosa kowe medhot katresnan

Nangis sak jroning ati
Tak tompo kabarmu wingi
Jebul sliramu cidro ing janji
Sliramu mbangun bebrayan
Naliko aku ing paran
Tanpo dosa kowe medhot katresnan

Saben saben tak liwati
Gemeter rasaning ati
Nyawang gapuro wates
deso iki

Snadyan wus tak lali-lali
Tetep ginurit ing ati
Kelingan nalikane ngucap janji

Ing wates deso iki
Gapuro sing dadi saksi
Pupuse lakon katresnan
suci
Manungso mung biso ngudi
Gusti ingkang paring idhi
Tresno sejati ra mesti
nyawiji

Nangis sak jroning ati
Tak tompo kabarmu wingi
Jebul sliramu cidro ing janji

Sliramu mbangun bebrayan
Naliko aku ing paran
Tanpo dosa kowe medhot katresnan

Saben saben tak liwati
Gemeter rasaning ati
Nyawang gapuro wates deso iki

Snadyan wus tak lali-lali
Tetep ginurit ing ati
Kelingan nalikane ngucap janji

Ing wates deso iki
Gapuro sing dadi saksi
Pupuse lakon katresnan suci

Manungso mung biso ngudi
Gusti ingkang paring idhi
Tresno sejati ra mesti nyawiji
Tresno sejati ra mesti nyawiji

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 14 Agustus 2013, in JAWA and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: