Lirik Lagu Bocah Wadon – Ervinna

Pitulas taun wis ganep umure
Bocah wadon wis dianggep dewoso
Pitulas taun wis ganep umure
Jare pancen lagi ayu- ayune

Pisanane dewek’e sarwo bingung
Esuk sore awan bengi ngelamun
Amargo lagi mbayangakesir-sirane
Bocah lanang sing dadi impene

Uwong tuwone dadi bingung atine
Saben saben mikirak anake
Dikandhani ngene salah ngono salah
Dadine kabeh kabeh sarwo salah
Wow wow

Pitulas taun wis ganep umure
Bocah wadon wis dianggep dewoso
Pitulas taun wis ganep umure
Jare pancen lagi ayu- ayune

Pisanane dewek’e sarwo bingung
Esuk sore awan bengi ngelamun
Amargo lagi mbayangake sir-sirane
Bocah lanang sing dadi impene

Uwong tuwone dadi bingung atine
Saben saben mikirake anake
Dikandhani ngene salah ngono salah
Dadine kabeh kabeh sarwo salah
Wow wow

Pitulas taun wis ganep umure
Bocah wadon wis dianggep dewoso
Pitulas taun wis ganep umure
Jare pancen lagi ayu- ayune

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 16 Agustus 2013, in JAWA and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: