Lirik Lagu Ilang Tanpo Aran

Ndak lari neng ngendi paranmu
Tekan suroboyo nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji kapan anggonmu bali

Ndak lari neng ngendi dunungmu
Tekan gunung gedhe nganti gunung semeru
Lan terus tak takonake
Marang ombak e segoro
Ra ketemu gawe atiku nelongso

Kowe lungo koyo dene embun esuk
Lan ugo koyo lintang yen awan
Ninggalake awaku kang tanpo ruang
Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran

Gusti kang moho kuoso
Paring sabar mring kawulo
Rino wengi aku tansah ndedungo

Ndak lali neng ngendi paramu
Tekan suroboyo nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji kapan anggonmu bali

Kowe lungo koyo dene embun esuk
Lan ugo koyo lintang yen awan
Ninggalake awaku kang tanpo ruang
Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran

Gusti kang moho kuoso
Paring sabar mring kawulo
Rino wengi aku tansah ndedungo

Ndak lali neng ngendi paramu
Tekan suroboyo nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji kapan anggonmu bali

Kowe lungo koyo dene embun esuk
Lan ugo koyo lintang yen awan
Ninggalake awaku kang tanpo ruang
Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran

Gusti kang moho kuoso
Paring sabar mring kawulo
Rino wengi aku tansah ndedungo

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 19 Agustus 2013, in JAWA and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Komentar.

  1. huuuh…. lagunya bhaguzt bhanget…………..jdi bikin terharuu.huhuhuhu.

  2. mantap lagune…assooyy

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: