Lirik Lagu Gending Tresno – Dedy Pitak

Aku ra’ biso nglalekke sliramu
Snajan saiki kowe wis ono sing duwe
Nanging ati iki ra’ bakal ngapusi
Aku isih tresno mring awakmu

Snajan ra’ pantes yen diucapake
Pancen koyo ngene kang dadi nyatane
Abot ati iki yen arep nglalekke
Kowe ora ono cidrone

Atiku nandang loro mergo kowe tego
Janjimu mung abang lambe atiku kuciwo
Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono
Roso tresnamu mring aku wis katutup mego

Wis tak lilakno sliramu sing tego
Ninggalake aku kang nandang asmoro
Loro batin iki durung ono tambane
Aku saiki mung pasrah wae

Snajan ra’ pantes yen diucapake
Pancen koyo ngene kang dadi nyatane
Abot ati iki yen arep nglalekke
Kowe ora ono cidrone

Atiku nandang loro mergo kowe tego,
Janjimu mung abang lambe atiku kuciwo
Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono
Roso tresnamu mring aku wis katutup mego

Wis tak lilakno sliramu sing tego
Ninggalake aku kang nandang asmoro
Loro batin iki durung ono tambane
Aku saiki mung pasrah wae

Atiku nandang loro mergo kowe tego
Janjimu mung abang lambe atiku kuciwo
Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono
Roso tresnamu mring aku wis katutup mego
Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono
Roso tresnamu mring aku wis katutup mego

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 29 Agustus 2013, in JAWA and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: