Lirik Lagu Cupet Ati 2 – Nur Bayan ft Aries Aglies

Kang Dul piro piro luputku
Sing gede pangapuramu
Senajan lokalisasi panggonanku
Ning sliramu iseh iso nrimo opo anane aku
Treyuh ati iki, nangis batin iki
Nyawang tuluse katresnanmu mring sliraku

Pancene wis dadi nasibku
Kudu nrimo opo anamu
Senadyan soko lokalisasi
Tansah tak trimo
Tak tompo kanti ikhlas ati

Duh kangmas pancen jembar temenan atimu
Iseh nrimo opo anane awakku
Ning lokalisasi gonku nyandang loro cupet ati
Nem tahun lawase sliramu ra bali

Duh wong ayu pepujanku sing tak sayang
Nem tahun suwene aku sengojo ngilang
Neng penjara panggonanku
Nglakoni mongso ukuman
Aku isin marang sanak lan kadang

Duh kangmas kudune sliramu kondo opo anane
Ra kudune aku cupet ati sing koyo mengkene
Wis cukupno anggonmu loro
Wis cukupno anggonmu gelo
Opo anane sliramu tansah tak trimo

Duh kangmas pancen jembar temenan atimu
Iseh nrimo opo anane awakku
Ning lokalisasi gonku nyandang loro cupet ati
Nem tahun lawase sliramu ra bali

Duh wong ayu pepujanku sing tak sayang
Nem tahun suwene aku sengojo ngilang
Neng penjara panggonanku
Nglakoni mongso ukuman
Aku isin marang sanak lan kadang

Duh kangmas kudune sliramu kondo opo anane
Ra kudune aku cupet ati sing koyo mengkene
Wis cukupno anggonmu loro
Wis cukupno anggonmu gelo
Opo anane sliramu tansah tak trimo
Opo anane sliramu tansah tak trimo

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 30 Agustus 2013, in JAWA and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: