Lirik Lagu Cupet Ati – Nur Bayan ft Aries Aglies

Ora nate tak songko yen pedote tresno
Dadekne Bubrahing Moral lan akhlak mu
Dadi nekat ati njegur nang lokalisasi
Tego tenan kowe cidro ing janji

Dudu karep ati iki jegur nang lokalisasi
Wes nem tahun sliramu ora bali
Wes ra ono kabar embuh papanku neng endi
Kepepet aku kadung cupet ati

Njroning ati iki sak tenane aku nangis
Nangis koyo-koyo ora lilo
Ra mbok tututono kabeh wes ra ono guno
Telat kudune jaman semono

Apuranen aku yen nggawe gelo atimu
Dudu karepe ati dadaekne rusak awakmu
Tak cobo tak ngapuro snajan atiku isih gelo
Wes-wes yo wis cukup kangmas sak iki lalekno aku

Ora nate tak songko yen pedote tresno
Dadekne Bubrahing Moral lan akhlak mu
Dadi nekat ati njegur nang lokalisasi
Tego tenan kowe cidro ing janji

Dudu karep ati iki jegur nang lokalisasi
Wes nem tahun sliramu ora bali
Wes rah ono kabar embo papanku neng endi
Kepepet aku kadung cupet ati

Njroning ati iki sak tenane aku nangis
Nangis koyo-koyo ora lilo
Ra mbok tututono kabeh wes ra ono guno
Telat kudune jaman semono

Apuranen aku yen nggawe gelo atimu
Dudu karepe ati dadaekne rusak awakmu
Tak cobo tak ngapuro snajan atiku isih gelo
Wes-wes yo wis cukup kangmas sak iki lalekno aku
Wes-wes yo wis cukup kangmas sak iki lalekno aku

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 30 Agustus 2013, in JAWA and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: