Lirik Lagu Mendung Mentiung Langit Tulungagung – Nur Bayan

Aku amung biso ngroso nelongso
Nyawang sliramu sesandhingan
Melengkung janur, kuning neng gawangan
Trenyuh atiku kelingan

Kusumawicitra sing dadi seksine
Nyinekseni tresnaku mring kowe
Tansah ngelayung, mung tansah ngelamun
Eling naliko kayuyun

Mendung mentiung langit tulungagung
Mayungi tresnoku sing wurung
Neng gisik dermogo, waduk wonorejo
Nangis atiku nelongso

Aku mung biso nahan eluhku
Koyo ra lilo aku kelangan sliramu
Duh gusti kuatno atiku nyeksekne slirane
Sesandhing priyo liyo, pilihan wong tuwo

Mendung mentiung langit tulungagung
Mayungi tresnoku sing wurung
Neng gisik dermogo, waduk wonorejo
Nangis atiku nelongso

Aku mung biso nahan eluhku
Koyo ra lilo aku kelangan tresnamu
Duh gusti kuatno atiku nyeksekne slirane
Sesandhing

Aku mung biso nahan eluhku
Koyo-koyo ra lilo aku kelangan
Duh gusti kuatno atiku nyeksekne slirane
Sesandhing priyo liyo pilihan wong tuwo

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 30 Agustus 2013, in JAWA and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: