Lirik Lagu Nggedabrus – Dian Marsanda

Endi buktine kowe nek seneng aku,
Endi nyatane kowe nek tresno aku
Nukokno bakso kowe durung tentu,
Opo maneh cap cay tambah ora tau
Mangan sate kowe ora nate,
Wedang tape iku wae nggawe dewe

Nang mojokerto kowe ra tau mrono,
Nang suroboyo jare awakmu adoh
Lungguh teras tiwas bokong panas,
Nganti jam rolas kok kowe durung puas
Ora sungkan calon morotuo
Nek digropyok kowe njaluk tulung sopo

*
Jarene kowe juragan tahu,
Tumpakanmu sedan warna biru
Aku njaluk wedhak aku njaluk gincu,
Tapi kowe ora iso tuku

Nang njombang mlebu toko sandangan,
Aku milih kathok karo kotang
Kok tukokno sayang kathok warna abang,
Tapi iku yo duwik utangan

Pancen umuk kowe yo upruk,
Omonganmu kebak sak genuk
Klakoanmu ngalahno bulus,
Kowe ngono yo nggedabrus

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 5 November 2013, in JAWA and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: