Lirik Lagu Ngidam Jemblem

Lk:
Dhik, aku penasaran,
Opo yo tenan kowe dodolan jajan
Nyawang kowe sing bakul jajan,
Mesti wae jajanmu yo wenak tenan

Pr:
Mas, kuwi pancen bener mas,
Tapi mung kari siji jenenge jemblem
Jemblemku jembleme super,
Tak eman-eman masio wong podho ngiler

Jemblemku super kabeh wong podho ngiler,
Jemblemku super kabeh wong podho ngiler

reff:

Lk:
Saikine aku kepikiran,
Suk kapan iso ngincipi jemblemmu
Angen angenku soko mbun-mbunan,
Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing meteng telung wulan,
Aku iki yo ngidam jemblemmu
Seumpomo kudu tuku larang,
Ra nduwe duwit wani dodol untu

Lk: Aku ngidam jemblemmu dhik
Pr: Jemblem sing endi mas
Lk: Jemblem sing kuwi dhik
Pr: Sing kuwi ngendi mas
Lk: Mosok ra ngerti
Pr: Pancen ra ngerti
Pr: Mbok yo ojo mbingungi
Lk: Yo jemblem sing mbok gembol kuwi

reff

(ulang dari awal)

Lk: Aku ngidam jemblemmu dhik
Pr: Jemblem sing endi mas
Lk: Jemblem sing kuwi dhik
Pr: Sing kuwi ngendi mas
Lk: Mosok ra ngerti dhik
Pr: Pancen ra ngerti
Pr: Mbok yo ojo mbingungi
Lk: Yo jemblem sing mbok gembol kuwi

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 23 Desember 2013, in JAWA and tagged , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: