Lirik Lagu Tembang Kangen – Yunita

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis,
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku
nangis..
Wong sing tak tresnani tego ninggalake
aku,
Suwung jeroning uripku yen ora ono
sliramu..

Sumilire angin tansah ndudut kalbu,
Roso kang tak empet agawe loro dadaku..
Liwat tembang kangen mugo biso dadi
tombo,
Tombo kangen iki nandang wuyung rino
wengi..

reff :

Liwat tembang kangen aku titip tresno,
Opo pancen sliramu uwis ora kroso..
Liwat tembang kangen aku titip sayang..
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang..

Opo lali opo pancen wis ra ngerti,
Sak tenane aku mung tansah setyo
ngenteni..
Ngenteni baline endah manise esemmu,
Liwat tembang kangen iki wujud
katresnanku..

reff :

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis,
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku
nangis..
Wong sing tak tresnani tego ninggalake
aku,
Suwung jeroning uripku yen ora ono
sliramu..

Sumilire angin tansah ndudut kalbu,
Roso kang tak empet agawe loro dadaku..
Liwat tembang kangen mugo biso dadi
tombo,
Tombo kangen iki nandang wuyung rino
wengi..

reff :

Liwat tembang kangen aku titip tresno,
Opo pancen sliramu uwis ora kroso..
Liwat tembang kangen aku titip sayang..
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang..

Opo lali opo pancen wis ra ngerti,
Sak tenane aku mung tansah setyo
ngenteni..
Ngenteni baline endah manise esemmu,
Liwat tembang kangen iki wujud
katresnanku..

*Untuk temukan lirik lagu yang sedang kamu cari dengan cepat, silahkan gunakan gunakan fasilitas PENCARIAN, Klick tombol dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 1 September 2015, in JAWA, Yunita and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: