Lirik Lagu Amung Roso Kangen – Lilin Herlina

Sing tak rasakne, amung roso kangen
Marang sliramu wong bagus..
Nanging aku amung biso nggonku
nyimpen roso,
Mergo kowe sing tak tresno,
Uwis diduweni wong liyo..
Nelongso..

Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes
mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat
eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang
sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat
eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang
sliramu..
Kang mas..

reff:
Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes
mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat
eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang
sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat
eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang
sliramu..
Kang mas..

reff:
Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes
mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat
eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang
sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat
eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang
sliramu..
Kang mas..

Lk:
Wong ayu sak tenane aku ngerti roso
atimu,
Wis lalekno aku pancen dudu jodomu..
Lilakno..

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

*Untuk temukan lirik lagu yang sedang kamu cari dengan cepat, silahkan gunakan gunakan fasilitas PENCARIAN, Klick tombol dibawah ini!

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 13 September 2015, in JAWA and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: