Lirik Lagu Atiku Lego – Langgam

Atiku rumongso lego,
Dene klakon catur netro..
Lan kanti roso tresno,
Amung tansah dadi linduran..

Kurang luwih telung taun,
Anggonku tansah ngalamun..
Saben ing wanci bangun,
Uwis manteb ora getun..

Mesemo wong manis, ojo uwis uwis..
Mrih dadi wusodo, loro wuyung..
Cedhak’o lungguhmu, ojo ragu ragu
Prasasat ketiban ndaru..

Saiki uwis kepethuk,
Dadi rujuk manthuk manthuk..
Ngilangke roso jemu,
Ati lego wis ketemu..

reff :

Atiku rumongso lego,
Dene klakon catur netro..
Lan kanti roso tresno,
Amung tansah dadi linduran..

Kurang luwih telung taun,
Anggonku tansah ngalamun..
Saben ing wanci bangun,
Uwis manteb ora getun..

Mesemo wong manis, ojo uwis uwis..
Mrih dadi wusodo, loro wuyung..
Cedhak’o lungguhmu, ojo ragu ragu
Prasasat ketiban ndaru..

Saiki uwis kepethuk,
Dadi rujuk manthuk manthuk..
Ngilangke roso jemu,
Ati lego wis ketemu..

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 23 Maret 2016, in JAWA and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: