Lirik Lagu Kalung Emas – Didi Kempot

Kalung emas sing ono gulumu,
Saiki wis malih dadi biru..
Luntur koyo tresnamu luntur koyo atimu,
Saiki kowe lali karo aku..

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku,
Tak pasrahke mung kanggo sliramu..
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo
sliramu,
Ra nyono kowe lali karo aku..

Loro atiku atiku kelaran loro,
Rasaning nganti tembus neng dhodho..
Nangisku iki mergo kowe sing njalari,
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..

REFF

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku,
Tak pasrahke mung kanggo sliramu..
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo
sliramu,
Ra nyono kowe lali karo aku..

Loro atiku atiku kelaran loro,
Rasaning nganti tembus neng dhodho..
Nangisku iki mergo kowe sing njalari,
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

About LIRIK LAGU Mania

Saat ini kamu sedang bergabung di LIRIK LAGU Mania. Jangan lupa untuk share/bagikan halaman ini kepada teman-teman facebook atau twitter kamu! Terimakasih, I Love You!

Posted on 30 Agustus 2016, in JAWA and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: