Author Archives: LIRIK LAGU Mania

Lirik Lagu Mung Sewates Konco – Nella Kharisma

naliko ati iki sedih
kowe sing ono sandingku
naliko ati iki susah
kowe sing nggawe guyuku

naliko ati iki ketangis
kowe sing ngusap eluhku
mung kowe sing ndadek’ake
senenge atiku

nadyan kowe lan aku
dudu sopo sopo
nadyan kowe lan aku
ora ono roso
ning pangertenmu ngluwihi sing
tak tresno

bungahe ati iki
biso tetep neng riko
senadyan kowe neng atiku
mung
sewates konco

ketulis neng atiku
ra bakal tak lalekno
senadyan kowe mung konco
sewates konco
sewates konco

naliko ati iki ketangis
kowe sing ngusap eluhku
mung kowe sing ndadek’ake
senenge atiku

nadyan kowe lan aku
dudu sopo sopo
nadyan kowe lan aku
ora ono roso
ning pangertenmu ngluwihi sing
tak tresno

bungahe ati iki
biso tetep neng riko
senadyan kowe neng atiku
mung
sewates konco

ketulis neng atiku
ra bakal tak lalekno
senadyan kowe mung konco
sewates konco
sewates konco

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

Lirik Lagu Tresno Suci – Nella Kharisma

mas tresno iki ora ono sing biso
nganteni
masio kowe gawe loro ati iki
aku isih tetep tresno mas

aku ora biso nglalekke sliramu
soko atiku
sing tak jaluk amung sadarmu
elingo karo anak bojomu iki mas

ning opo kowe tego ninggalake
aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep
penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku
iki

opo kowe ra iling naliko jaman
semono
kowe janji setio marang aku
nganti mbesuk tumeko ing pati
tapi opo saiki banjur kowe
ngelali

opo ora iling maneh karo anak
bojomu
sing saben dino ngenteni
tekamu
sing tak jaluk yo mung sadarmu
baliyo marang aku ilingo karo
anak bojomu

tresno iki tak jogo mung
kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep
tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan
sadarmu
mugo wae kowe iling marang
janji setiomu

ning opo kowe tego ninggalake
aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep
penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku
iki

tresno suci iki tetep tak jogo
nganti saiki masio kowe sering
ngeloro ati
wes pirang pirang sasi kabarmu
tak enteni
saben bengi aku yo mung
ngelus dodo iki

kadung anakmu takon kapan
bapakku bali
ngertenono neng njero batin iki
keloro loro
neng opo kowe tego mentolo
ninggalke aku lungo karo
wanito liyo

tresno iki tak jogo mung
kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep
tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan
sadarmu
mugo wae kowe iling marang
janji setiomu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Hatiku Gerhana – Via Vallen

hatiku gelisah menahan rindu
untuknya
ingin berjumpa walau semenit
saja
jujur tak mampu menahan
hasratku
semakin menggebu ku ingin bertemu

oh Tuhan tolonglah aku
sungguh ku rindu dirinya
dan ku ingin hadirnya

oh Tuhan tolonglah aku
sungguh ku rindu dirinya

ingin selalu tuk bersamanya

hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya
sejak saat pertama ku bertemu
dirinya
hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya

hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya
saat ku melihat senyum
manisnya yang manja
hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya

hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya
sejak saat pertama ku bertemu
dirinya
hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya

hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya
saat ku melihat senyum
manisnya yang manja
hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya

gelisah gelisah tak mampu
menahan rasa
ingin berjumpa dengannya
walau semenit saja
rindu mengadu berharap raga
‘kan bertemu
oh Tuhan bantu aku hadirkan
dia untukku

jujur ku tak mampu pendam
rasa lama lama
harapku secepatnya kan
bertemu dengannya
bersama membentuk satu
cerita cinta
alkisah dengan cinta buat kami
bahagia

oh Tuhan tolonglah aku
sungguh ku rindu dirinya dan
ku ingin hadirnya

oh tuhan tolonglah aku
sungguh ku rindu dirinya, ingin
selalu tuk bersamanya

hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya
sejak saat pertama ku bertemu
dirinya
hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya

hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya
saat ku melihat senyum
manisnya yang manja
hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya

hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya
sejak saat pertama ku bertemu
dirinya
hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya

hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya
saat ku melihat senyum
manisnya yang manja
hatiku gerhana gelisah rindu
untuknya

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Pantai Baron – Via Vallen

gedhene ombak banyu segoro
ngelingake awaku sing nandang tresno
kenal sliramu wektu semono
naliko neng pantai baron nga
yogjokarto

rasane koyo melayang
mabur duwur ono ing awang
awang
rino wengi tansah kelingan
tresnoku mring kowe ora bakal
ilang

sethithik wae ora biso
ninggal lungo sedelo tansah kemoto
namung sliramu sing tansah setyo
sing tak suwun nganti tekaning
tuwo
sing tak tresno

gedhene ombak banyu segoro
ngelingake awaku sing nandang tresno
kenal sliramu wektu semono
naliko neng pantai baron nga
yogjokarto

rasane koyo melayang
mabur duwur ono ing awang
awang
rino wengi tansah kelingan
tresnoku mring kowe ora bakal
ilang

sethithik wae ora biso
ninggal lungo sedelo tansah
kemoto
namung sliramu sing tansah
setyo
sing tak suwun nganti tekaning
tuwo

sethithik wae ora biso
ninggal lungo sedelo tansah
kemoto
namung sliramu sing tansah
setyo
sing tak suwun nganti tekaning
tuwo
sing tak tresno

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Cinta Kurang Gizi – Via Vallen

seringkali aku demam tinggi
tak stabil suka naik turun tensi
dokter bidan tak sanggup obati
masalahnya cintaku yang
kurang gizi

belakangan ku tambah meriang
panas dingin merindukan kasih sayang
ku menggigil karena menahan
kangen rindu kekasih tak
pulang-pulang

begini resiko orang bercinta
jauh kekasih pastinya tersiksa
cuma lewat gambar, lewat
suara
cara mengikis rindu yang
melanda

begini resiko orang setia
tak mau iseng dan membagi
cinta
badan kurus kering tidak
mengapa
demi si dia pun dibela-bela

cintaku boleh kurang gizi
setiaku sehat bebas bakteri

belakangan ku tambah meriang
panas dingin merindukan kasih sayang
ku menggigil karena menahan
kangen rindu kekasih tak
pulang-pulang

begini resiko orang bercinta
jauh kekasih pastinya tersiksa
cuma lewat gambar, lewat
suara
cara mengikis rindu yang
melanda

begini resiko orang setia
tak mau iseng dan membagi
cinta
badan kurus kering tidak
mengapa
demi si dia pun dibela-bela

cintaku boleh kurang gizi
setiaku sehat bebas bakteri

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK