Category Archives: Didi Kempot

Lirik Lagu Ilang Tresnane – Didi Kempot

Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

reff :

Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Klopo sing tak tandur
Limang taun sing kepungkur
Uwis thukul godonge wis dadi janur
Janur sing semampir ono ing ngarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe dudu awakku, dudu aku…

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Suket Teki – Didi Kempot

Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff :

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK