Category Archives: JAWA

Lirik Lagu Bojo Ketikung

Jangan opo jangan kangkung
Tempe opo tempe koro
Ngopo kok bingung bojoku ditikung
Popo po ora aku ra popo

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe

Heee kowe koncoku, sing jarene cs ku
Nanging nyatane ning mburi
kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak
sak penake
Paitan cangkem lunyu kau
merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah
manaku tau?
Seakan kau arjuna pada
engkau kecu
Ra ngango sopan santun kau
dustai diriku

Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra
popo
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone
koncone dewe

A..Ku kurang opo kok kowe
iso tego
Opo ono salah ku trus kowe
nikung aku
Opo kudu tak jarno kok aku
kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu sik
ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol ning
utekmu kok protol
Pendak ndinone awor ee
bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana
sangup ku tahan
Neng ngarep kok apikan
neng mburi kok bajingan

Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra
popo
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe

Yowis sak karepmu, nek
ngeneki caramu
Yen wis iki dalane, aku mung
ikhlas wae
Kowe mung tak titeni, kok
watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri, kau
anggap permaisuri
Gek ndang rumat kono
Gek ndang untal kono
Mugo iso seneng awet tekan
tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke
tumindakmu
Kok kowe ngragas banget,
ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra
popo
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowenganti kowe
nikung, bojone koncone
dewe

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Kelayung Layung

Ono tangis kelayung-layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedhongono kuncenono
Yen wis mati mongso urungo

Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda menungso
Ditutupi ambyang-
ambyang
Disirami banyune
kembang

Duh GUSTI ALLAH
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora ono guno

Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda menungso
Ditutupi ambyang-
ambyang
Disirami banyune
kembang

Duh GUSTI ALLAH
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora ono guno

Ditumpakke kereto jowo

Ha a a a a a a …

Ditutupi ambyang-
ambyang
Disirami banyune
kembang

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Ngobong Ati – Wandra

Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi..
Sabendino diloro ati,
Koyo dudu laki lan rabi..

Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge..
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu..

reff:

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati..

Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi..
Sabendino diloro ati,
Koyo dudu laki lan rabi..

Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge..
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu..

reff:

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati..

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati..
Nyatane bener saiki ngobong ati..
Ho…ho…

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Kencono Katon Wingko

Ora kaya dhek semana katresnanmu pancen nyata
Anane mung tansah ngalembana ora nate gawe cuwa
Mula aku ya nimbangi tuhu tresna setya bekti
Tresnaku ora mung ana lathi nanging
sateruse ati

Apa baya darunane seiki mung lamis wae
Katone wis ora nggape sasolahe mung tansah ngece
Adhuh gek kepriye
Tak rewangi lara lapa nanging yekti tanpa guna
Pancen sliramu wis ora tresna
Kencana mung katon wingka
*

Bukankah engkau ya Allah
Yang menghadirkan

Begitu besarnya rasa cintaku padanya
Namun mengapa dia dingin2 saja
Di saat diriku menagih cinta

Luluhkanlah hatinnya, buka pintu cintanya
Agar dia merasakan, getaran cinta

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Ilang Tresnane – Didi Kempot

Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

reff :

Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Klopo sing tak tandur
Limang taun sing kepungkur
Uwis thukul godonge wis dadi janur
Janur sing semampir ono ing ngarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe dudu awakku, dudu aku…

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK