Category Archives: JAWA

Lirik Lagu Kelingan Mantan -NDX AKA

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak
seindah kenyataan di
hidupku
Kelingan awale kita ketemu di sana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki aku karo koe
Mugo wae iso langgeng
tekan sak lawase
Adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora
bakal tau dadi kenangan

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Dek opo iki bukti
katresnanmu marang aku
Koe ninggal lungo tanpo
sebab bahkan ora nesu
Rodo sue wes sesasi koe ra
ngabari
Aku bingung kudu goleki
sliramu neng ngendi

Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gor isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
Senajan koe wes gawe cidro neng atiku

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergani tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergani tresno iki tak direstui
ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati,
lilakno aku kanti ikhlas ati

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Pantai Klayar – Via Valen

Tulung sawangen
sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:

Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekedhep netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng
karo wong liyo
Ouoooo..

Tulung sawangen
sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:

Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo
ningalke lungo
Sekedhep netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng
karo wong liyo
Ouoooo..

Birune segoro kutho pacitan
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Birune segoro kutho pacitan
Pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan..
Ouoooo..
Ouoooo..

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Pring Kuning

Opo sliramu ra pirso,
Jroning ati, isih ono tresno
Opo sliramu ra kroso
Yen kangenku tanpo upomo..

Tanggal songolas sasi telu,
Gawe kangen,
rasaning atiku
Yen bengi ra biso
turu,
Tansah kelingan
sliramu wong bagus..

Aku ora bakal lali,
Naliko sliramu pamit bali,
Udan deres sing
njalari,
Nganti aku ngenes jroning ati..

Pring kuning dadi
saksi,
Ono ngebok, deso purwosari
Opo sliramu ra ngerti,
Yen pring kuning,
gawe laraning ati..

♪♪♪…

Opo sliramu ra pirso,
Jroning ati, isih ono tresno
Opo sliramu ra kroso
Yen kangenku tanpo upomo..

Tanggal songolas sasi telu,
Gawe kangen,
rasaning atiku
Yen bengi ra biso
turu,
Tansah kelingan
sliramu wong ayu

Aku ora bakal lali,
Naliko sliramu pamit bali,
Udan deres sing
njalari,
Nganti aku ngenes jroning ati..

Pring kuning dadi
saksi,
Ono ngebok, deso purwosari
Opo sliramu ra ngerti,
Yen pring kuning,
gawe laraning ati..

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Anak Konco Dewe

Kadung terlanjur tuwek
Tambah suwi tambah elek
Tak tekati endang golek-golek
Tibake oleh anak konco dewek

Kadung ati wes seneng
Arep ngomong mengo mingkem
Rasane abot nang cangkem
Awak grogi panas adem

Kepiye carane
Iso dolan neng omae
Ra iso bayangne
Umpomo petuk bapake
Opo yo penake
Tak jak minggat wae
Ra ngurus masio
Ra oleh warisane

Kadung terlanjur tuwek
Tambah suwi tambah elek
Tak tekati endang golek-golek
Tibake oleh anak konco dewek

Kadung ati wes seneng
Arep ngomong mengo mingkem
Rasane abot nang cangkem
Awak grogi panas adem

Kepiye carane
Iso dolan neng omae
Ra iso bayangne
Umpomo petuk bapake
Opo yo penake
Tak jak minggat wae
Ra ngurus masio
Ra oleh warisane

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Bojo Ketikung

Jangan opo jangan kangkung
Tempe opo tempe koro
Ngopo kok bingung bojoku ditikung
Popo po ora aku ra popo

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe

Heee kowe koncoku, sing jarene cs ku
Nanging nyatane ning mburi
kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak
sak penake
Paitan cangkem lunyu kau
merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah
manaku tau?
Seakan kau arjuna pada
engkau kecu
Ra ngango sopan santun kau
dustai diriku

Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra
popo
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone
koncone dewe

A..Ku kurang opo kok kowe
iso tego
Opo ono salah ku trus kowe
nikung aku
Opo kudu tak jarno kok aku
kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu sik
ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol ning
utekmu kok protol
Pendak ndinone awor ee
bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana
sangup ku tahan
Neng ngarep kok apikan
neng mburi kok bajingan

Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra
popo
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe

Yowis sak karepmu, nek
ngeneki caramu
Yen wis iki dalane, aku mung
ikhlas wae
Kowe mung tak titeni, kok
watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri, kau
anggap permaisuri
Gek ndang rumat kono
Gek ndang untal kono
Mugo iso seneng awet tekan
tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke
tumindakmu
Kok kowe ngragas banget,
ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra
popo
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe

Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowenganti kowe
nikung, bojone koncone
dewe

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK