Category Archives: JAWA

Lirik Lagu Mung Sewates Konco – Nella Kharisma

naliko ati iki sedih
kowe sing ono sandingku
naliko ati iki susah
kowe sing nggawe guyuku

naliko ati iki ketangis
kowe sing ngusap eluhku
mung kowe sing ndadek’ake
senenge atiku

nadyan kowe lan aku
dudu sopo sopo
nadyan kowe lan aku
ora ono roso
ning pangertenmu ngluwihi sing
tak tresno

bungahe ati iki
biso tetep neng riko
senadyan kowe neng atiku
mung
sewates konco

ketulis neng atiku
ra bakal tak lalekno
senadyan kowe mung konco
sewates konco
sewates konco

naliko ati iki ketangis
kowe sing ngusap eluhku
mung kowe sing ndadek’ake
senenge atiku

nadyan kowe lan aku
dudu sopo sopo
nadyan kowe lan aku
ora ono roso
ning pangertenmu ngluwihi sing
tak tresno

bungahe ati iki
biso tetep neng riko
senadyan kowe neng atiku
mung
sewates konco

ketulis neng atiku
ra bakal tak lalekno
senadyan kowe mung konco
sewates konco
sewates konco

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

Lirik Lagu Tresno Suci – Nella Kharisma

mas tresno iki ora ono sing biso
nganteni
masio kowe gawe loro ati iki
aku isih tetep tresno mas

aku ora biso nglalekke sliramu
soko atiku
sing tak jaluk amung sadarmu
elingo karo anak bojomu iki mas

ning opo kowe tego ninggalake
aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep
penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku
iki

opo kowe ra iling naliko jaman
semono
kowe janji setio marang aku
nganti mbesuk tumeko ing pati
tapi opo saiki banjur kowe
ngelali

opo ora iling maneh karo anak
bojomu
sing saben dino ngenteni
tekamu
sing tak jaluk yo mung sadarmu
baliyo marang aku ilingo karo
anak bojomu

tresno iki tak jogo mung
kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep
tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan
sadarmu
mugo wae kowe iling marang
janji setiomu

ning opo kowe tego ninggalake
aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep
penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku
iki

tresno suci iki tetep tak jogo
nganti saiki masio kowe sering
ngeloro ati
wes pirang pirang sasi kabarmu
tak enteni
saben bengi aku yo mung
ngelus dodo iki

kadung anakmu takon kapan
bapakku bali
ngertenono neng njero batin iki
keloro loro
neng opo kowe tego mentolo
ninggalke aku lungo karo
wanito liyo

tresno iki tak jogo mung
kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep
tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan
sadarmu
mugo wae kowe iling marang
janji setiomu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Kelingan Mantan – Via Vallen

Mas kowe mbiyen janji karo
aku
Nglakoni tresno suci kanthi
ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati
iki
Netes eluhku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan
tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah
kenyataan di hidupku
Kelingan awale kita ketemu di
sana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
Sumpah janji tresno iki aku karo kowe
Mugo wae iso langgeng tekan
sak lawase kangmas
Nyaman kaleh
panjenengan
Mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

Mas kowe mbiyen janji karo
aku
Nglakoni tresno suci kanthi
ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati
iki
Netes eluhku mili deres neng pipi

Mas opo iki bukti katresnanmu
marang aku
Kowe ninggal lungo tanpo
sebab bahkan ora nesu
Rodo sue wes sesasi kowe ra
ngabari
Aku bingung kudu goleki
sliramu neng ngendi
Yo wes mungkin dalan tresnone
kudu pisah
Walaupun ati iki gor isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu neng masa laluku
Senajan koe wes gawe cidro
neng atiku

Mas kowe mbiyen janji karo
aku
Nglakoni tresno suci kanthi
ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati
iki
Netes eluhku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
mergani tresno iki tak direstui
ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Mas kowe mbiyen janji karo
aku
Nglakoni tresno suci kanthi
ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati
iki
Netes eluhku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergani tresno iki tak direstui
ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati,
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Kuburan Mantan – Via Vallen

Lama sudah engkau pergi
Meninggalkan diriku ini
Kau putuskanku tanpa ku tau apa salahku
Namun kini kau kembali
Mengharapkan diriku lagi
Kau inginkan ku kembali padamu seperti dulu

Biyen kowe wes tego medot tali
asmoro
Ninggalne aku dewe milih karo
wong liyo
Opo yo kowe ngerti lara atiku
iki
Saat kau tinggal pergi merana
dan sendiri

Hai mantan maafkan aku
Ku tak bisa kembali padamu
Diriku sudah punya cinta yang
baru

Lama sudah engkau pergi
meninggalkan diriku ini
Kau putuskanku tanpa ku tau apa salahku
Namun kini kau kembali
mengharapkan diriku lagi
Kau inginkan ku kembali padamu seperti dulu

Bertahun tahun sudah ku coba
melupakan
Semua kenangan mantan dalam kehidupan
Tetapi oh mengapa kau datang kembali
Disaat cincin ini melekat di jari
Hai mantan maafkan aku
Ku tak bisa kembali padamu
Diriku sudah punya cinta yang
baru

Lama sudah engkau pergi
meninggalkan diriku ini
Kau putuskanku tanpa ku tau apa salahku
Namun kini kau kembali
mengharapkan diriku lagi
Kau inginkan ku kembali padamu seperti dulu

Ya sudah – sudahlah jangan
kau sesali
Semua yang terjadi tak kan
kembali lagi
Nama mu telah ku pendam
dalam kuburan mantan
Ora bakal balikan yen wes
pedot katresnan

Hai mantan maafkan aku
Ku tak bisa kembali padamu
Diriku sudah punya cinta yang
baru

Lama sudah engkau pergi
meninggalkan diriku ini
Kau putuskanku tanpa ku tau apa salahku
Namun kini kau kembali
mengharapkan diriku lagi
Kau inginkan ku kembali padamu seperti dulu

Maafkan aku tak bisa kembali
kepadamu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Selingkuh Karo Mantan – Nella Kharisma

dia yang dulu kau tinggalkan
dan kamu memilih aku
sekarang aku kau duakan
kau kembali dengan mantanmu

kowe selingkuh karo mantan
pacarmu
berduaan bermesraan neng ngarep motoku
yo kok tegone dasar atimu soko watu

mulai detik ini ya sudahi saja
tetek mbengek segala macam
hubungan kita
ketimbang aku kuru kuru mikirin kamu

jarene ketok aku nanging kok isih karo mantanmu
bare ngerjani aku sik sempet
kencan karo mantanmu

aku emoh dadi selirmu (sorry
brow)
emoh dadi selirmu

dia yang dulu kau tinggalkan
dan kamu memilih aku
sekarang aku kau duakan
kau kembali dengan mantanmu

kowe selingkuh karo mantan
pacarmu
berduaan bermesraan neng ngarep motoku
yo kok tegone dasar atimu
soko watu

mulai detik ini ya sudahi saja
tetek mbengek segala macam
hubungan kita
ketimbang aku kuru kuru mikirin kamu

jarene ketok aku nanging kok
isih karo mantanmu
bare ngerjani aku sik sempet
kencan karo mantanmu

aku emoh dadi selirmu (sorry)
emoh dadi selirmu

kowe selingkuh karo mantan
pacarmu
berduaan bermesraan neng ngarep motoku
yo kok tegone dasar atimu
soko watu

mulai detik ini ya sudahi saja
tetek mbengek segala macam
hubungan kita
ketimbang aku kuru kuru mikirin kamu

kowe selingkuh karo mantan
pacarmu
berduaan bermesraan neng ngarep motoku
yo kok tegone dasar atimu
soko watu

mulai detik ini ya sudahi saja
tetek mbengek segala macam
hubungan kita
ketimbang aku kuru kuru mikirin kamu

jarene ketok aku nanging kok
isih karo mantanmu
bare ngerjani aku sik sempet
kencan karo mantanmu

aku emoh dadi selirmu (sorry)
emoh dadi selirmu
sorry sorry
emoh dadi selirmu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK