Category Archives: Nella Kharisma

Lirik Lagu Mung Sewates Konco – Nella Kharisma

naliko ati iki sedih
kowe sing ono sandingku
naliko ati iki susah
kowe sing nggawe guyuku

naliko ati iki ketangis
kowe sing ngusap eluhku
mung kowe sing ndadek’ake
senenge atiku

nadyan kowe lan aku
dudu sopo sopo
nadyan kowe lan aku
ora ono roso
ning pangertenmu ngluwihi sing
tak tresno

bungahe ati iki
biso tetep neng riko
senadyan kowe neng atiku
mung
sewates konco

ketulis neng atiku
ra bakal tak lalekno
senadyan kowe mung konco
sewates konco
sewates konco

naliko ati iki ketangis
kowe sing ngusap eluhku
mung kowe sing ndadek’ake
senenge atiku

nadyan kowe lan aku
dudu sopo sopo
nadyan kowe lan aku
ora ono roso
ning pangertenmu ngluwihi sing
tak tresno

bungahe ati iki
biso tetep neng riko
senadyan kowe neng atiku
mung
sewates konco

ketulis neng atiku
ra bakal tak lalekno
senadyan kowe mung konco
sewates konco
sewates konco

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

Lirik Lagu Tresno Suci – Nella Kharisma

mas tresno iki ora ono sing biso
nganteni
masio kowe gawe loro ati iki
aku isih tetep tresno mas

aku ora biso nglalekke sliramu
soko atiku
sing tak jaluk amung sadarmu
elingo karo anak bojomu iki mas

ning opo kowe tego ninggalake
aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep
penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku
iki

opo kowe ra iling naliko jaman
semono
kowe janji setio marang aku
nganti mbesuk tumeko ing pati
tapi opo saiki banjur kowe
ngelali

opo ora iling maneh karo anak
bojomu
sing saben dino ngenteni
tekamu
sing tak jaluk yo mung sadarmu
baliyo marang aku ilingo karo
anak bojomu

tresno iki tak jogo mung
kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep
tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan
sadarmu
mugo wae kowe iling marang
janji setiomu

ning opo kowe tego ninggalake
aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep
penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku
iki

tresno suci iki tetep tak jogo
nganti saiki masio kowe sering
ngeloro ati
wes pirang pirang sasi kabarmu
tak enteni
saben bengi aku yo mung
ngelus dodo iki

kadung anakmu takon kapan
bapakku bali
ngertenono neng njero batin iki
keloro loro
neng opo kowe tego mentolo
ninggalke aku lungo karo
wanito liyo

tresno iki tak jogo mung
kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep
tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan
sadarmu
mugo wae kowe iling marang
janji setiomu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Selingkuh Karo Mantan – Nella Kharisma

dia yang dulu kau tinggalkan
dan kamu memilih aku
sekarang aku kau duakan
kau kembali dengan mantanmu

kowe selingkuh karo mantan
pacarmu
berduaan bermesraan neng ngarep motoku
yo kok tegone dasar atimu soko watu

mulai detik ini ya sudahi saja
tetek mbengek segala macam
hubungan kita
ketimbang aku kuru kuru mikirin kamu

jarene ketok aku nanging kok isih karo mantanmu
bare ngerjani aku sik sempet
kencan karo mantanmu

aku emoh dadi selirmu (sorry
brow)
emoh dadi selirmu

dia yang dulu kau tinggalkan
dan kamu memilih aku
sekarang aku kau duakan
kau kembali dengan mantanmu

kowe selingkuh karo mantan
pacarmu
berduaan bermesraan neng ngarep motoku
yo kok tegone dasar atimu
soko watu

mulai detik ini ya sudahi saja
tetek mbengek segala macam
hubungan kita
ketimbang aku kuru kuru mikirin kamu

jarene ketok aku nanging kok
isih karo mantanmu
bare ngerjani aku sik sempet
kencan karo mantanmu

aku emoh dadi selirmu (sorry)
emoh dadi selirmu

kowe selingkuh karo mantan
pacarmu
berduaan bermesraan neng ngarep motoku
yo kok tegone dasar atimu
soko watu

mulai detik ini ya sudahi saja
tetek mbengek segala macam
hubungan kita
ketimbang aku kuru kuru mikirin kamu

kowe selingkuh karo mantan
pacarmu
berduaan bermesraan neng ngarep motoku
yo kok tegone dasar atimu
soko watu

mulai detik ini ya sudahi saja
tetek mbengek segala macam
hubungan kita
ketimbang aku kuru kuru mikirin kamu

jarene ketok aku nanging kok
isih karo mantanmu
bare ngerjani aku sik sempet
kencan karo mantanmu

aku emoh dadi selirmu (sorry)
emoh dadi selirmu
sorry sorry
emoh dadi selirmu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK