Lirik Lagu Lali Janjine – Sragenan

Dino Minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak neng Tawangmangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu

Tak SMS ra mbalesi
Yen tak telpon malah kok pateni
Mangkel aku mangkel
Yen kepetuk irungmu bakal tak ciwel

Lali janjine tandane, alesane mangkelake
Sopo wonge sing ra gelo
Kadung dandan kowe ora teko

Jan-jane kowe neng ngendi
Gelagatmu sajak nyubriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Iklan

Lirik Lagu Bojo Galak – Pendhoza

Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku
wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dada

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing
omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus
ing ati
Tak trimo sliramu tekan
saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo
ngene

Sungguh keterlaluan
bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senenange nuduh dikira
lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung
bisa meneng
Tak jelasno malah mung
nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno,
Rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing
omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus
ing ati
Tak trimo sliramu tekan
saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo
ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan
senengane mencak-
mencak

Ra usah digetuni Aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu
tetep nang ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ayu dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku
galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing
omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus
ing ati
Tak trimo sliramu tekan
saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo
ngene

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing
omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus
ing ati
Tak trimo sliramu tekan
saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo
ngene

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Rondo Deso

Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah patut

Rupo ora sepiruo
Pranyoto tansah dadi kembang ndeso
Pacakane koyo sinden
Panggung dedeg
lencir lengkung lengkung

Bathuk nonong irung mancung
Rekmane ngandhan-
andhan kembang bakung

reff

Rondo ndeso umure setengah tuwo
Nanging isih koyo kenyo
Sopo njawil sing mesthi bakale kinthil terus kecanthil

Gonti ganti pasangane
Durung mesthi yen dadi
jodhone
Ono ndeso ayu dewe
Emane dadi rondo limo
anake

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Esemu

Suwe ora ketemu cah ayu
Gawe kangene atiku
Tak suwun rinten lan dalu
Pamujiku manggiha rahayu

La piye genah genahe ya gene
Tak antu-antu kabare
Ora esuk ora sore
Mung kelingan sak solah bawane

Nadyan mung krungu suwarane
Apa maneh yen nyawang eseme
Bebasan segara madu
Kalah manis sing manis pancen
esemu

Ibo bungahing ati cah manis
Antuk nugrahaing Gusti
Ngelamun jroning impenku
Bisa nyanding sliramu cah ayu

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Memanikmu

Mung sliramu kang dadi
maniking kalbu
Pindo retno kang katon malelo

Tansah eling mugiyo tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah
sumanding
Rino wengi aku mung tansah
ngenteni
Tan pegato nyidam tetesing
tresno
Kang setuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandang
kasmaran

Nggonku ngungkap mung jroning atiku
Asih kang ngrenggani dadi usadane
Aku kang
nandang bronto

Lilanono jagat mring sliramu
Tansah gandeng renteng koyo
mimi mintuno
Tak anti kang, ing nggisik
samudro
Lelumbaning asmoro ombaking prasetyo
Tondho anteping tresno
Sineksen kuwung hanggarit
mendhung
Atiku kang kayungyun
Yen tak
gambuh ngelayung

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK