Lirik Lagu Ngobong Ati – Wandra

Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi..
Sabendino diloro ati,
Koyo dudu laki lan rabi..

Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge..
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu..

reff:

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati..

Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi..
Sabendino diloro ati,
Koyo dudu laki lan rabi..

Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge..
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu..

reff:

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati..

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati..
Nyatane bener saiki ngobong ati..
Ho…ho…

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Kencono Katon Wingko

Ora kaya dhek semana katresnanmu pancen nyata
Anane mung tansah ngalembana ora nate gawe cuwa
Mula aku ya nimbangi tuhu tresna setya bekti
Tresnaku ora mung ana lathi nanging
sateruse ati

Apa baya darunane seiki mung lamis wae
Katone wis ora nggape sasolahe mung tansah ngece
Adhuh gek kepriye
Tak rewangi lara lapa nanging yekti tanpa guna
Pancen sliramu wis ora tresna
Kencana mung katon wingka
*

Bukankah engkau ya Allah
Yang menghadirkan

Begitu besarnya rasa cintaku padanya
Namun mengapa dia dingin2 saja
Di saat diriku menagih cinta

Luluhkanlah hatinnya, buka pintu cintanya
Agar dia merasakan, getaran cinta

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Dua Pilihan – Yunita Ababil

*

Bukankah engkau ya Allah
Yang menghadirkan

Begitu besarnya rasa cintaku padanya
Namun mengapa dia dingin2 saja
Di saat diriku menagih cinta

Luluhkanlah hatinnya, buka pintu cintanya
Agar dia merasakan, getaran cinta

Reff

**

Andai kau hadapkan aku pada dua pilihan
Engkau cabut rasa cintaku
Ataukah kau cabut nyawaku
Kupilih nyawaku saja

Karena engkau maha cinta
Dan sayang pada hambanya
Sungguh diriku sangat yakin
Tak mungkin aku dibiarkan
Merana karena cinta

Kubersimpuh padamu dengan doa suciku
Ya Allah… satukanlah cintaku

( ulang: * )

( tutup: ya Allah, ya Allah satukanlah cintaku )

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Ilang Tresnane – Didi Kempot

Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

reff :

Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Klopo sing tak tandur
Limang taun sing kepungkur
Uwis thukul godonge wis dadi janur
Janur sing semampir ono ing ngarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe dudu awakku, dudu aku…

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK

Lirik Lagu Lungset

Sun sembur esem iki
Masiyo tah udan njero ati
Nono wujute ulihe ngenteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi
riko
Tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
Uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi
riko
Tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
Uwah janji lan roso

Sepurane yen aku ngeloro atimu
Ngalih janji lan ati ngeliyo
Sepurane yen aku ninggalke sliramu
Sing tak jaluk gur siji
Nggonmu tetep wangi masiyo aku ra ono

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

PENCARIAN LIRIK