Arsip Blog

Lirik Lagu Kali Oya (Langgam)

Naliko ing wayah sore,
Gawang-gawang, mung katon eseme
Amung tansah ngawe-awe,
Angleledo mung ngatoni wae

Sliramu wus ora ono,
Duh wong ayu, tego ninggal lungo
Mbok eling mbiyen prasetyo,
Sineksenan, ilineng kali oya

Saben-saben, aku nunggu
Mung ngarep tekamu,
Kumricik ing banyu kali,
Anambahi kekesing ati

Ning pinggiring kali oya,
Duh wong ayu, awakku dedungo
Mugo-mugo enggal bali,
Tak enteni ning pinggiring kali

reff :
Saben-saben, aku nunggu
Mung ngarep tekamu,
Kumricik ing banyu kali,
Anambahi kekesing ati

Ning pinggiring kali oya,
Duh wong ayu, awakku dedungo
Mugo-mugo enggal bali,
Tak enteni ning pinggiring kali

Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!
PENCARIAN LIRIK

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

Bergabunglah dengan 654 pengikut lainnya